ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το βλέμμα «μαχαιριά» της Αχτσιόγλου στον Καμμένο – Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες από το υπουργικό συμβούλιο (φώτο)

Το βλέμμα «μαχαιριά» της Αχτσιόγλου στον Καμμένο – Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες από το υπουργικό συμβούλιο (φώτο)

Είχε πολλά το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στις καλύτερες στιγμές όσων έπιασε ο φωτογραφικός φακός μέσα στο υπουργικό το βλέμμα της Έφης Αχτσιόγλου στον Πάνο Καμμένο. Ο υπουργός Άμυνας και η υπουργός Εργασίας κάθονταν δίπλα δίπλα. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα την «έπιασε» να κοιτά στα… δεξιά της, προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας. Ήταν άλλωστε το πρόσωπο της ημέρας στο υπουργικό ο Πάνος Καμμένος, λόγω και του άγριου τσακωμού του με τον Νίκο Κοτζιά.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός «σκοτείνιασε» όταν μπήκε στην αίθουσα του υπουργικού. Άλλοτε κοιτούσε τα χαρτιά του, άλλοτε τους υπουργούς του κι άλλοτε στο… κενό, βυθισμένος στις σκέψεις του.

Δεν ήταν πάντως από την αρχή δύσκολα τα πράγματα στο υπουργικό. Χαμογελαστοί έφτασαν όλοι, με την Έφη Αχτσιόγλου και την Κατερίνα Νοτοπούλου να κλέβουν τις εντυπώσεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.