ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Βίτσας: «Δεν μίλησα για ιθαγένεια στην Πακιστανική Κοινότητα» (βίντεο)

Δ.Βίτσας: «Δεν μίλησα για ιθαγένεια στην Πακιστανική Κοινότητα» (βίντεο)

Σε κατηγορηματική διάψευση ότι υποσχέθηκε ιθαγένεια ενώπιον των μελών της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος προχώρησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Προοδευτικό Μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά», ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για «fake news», τονίζοντας ότι «σε αυτά που είπα, και που ο καθένας μπορεί να βρει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει πουθενά η λέξη ιθαγένεια».

Ο κ. Βίτσας σημείωσε ότι η εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, με μεγάλη συμμετοχή και σε ό,τι αφορά την είδηση για την ιθαγένεια υπογράμμισε:

«Θέλουν να μας γυρίσουν 500 χρόνια πίσω, στο δίκαιο του αίματος, στην απέχθεια προς τον άνθρωπο. Και σε αυτό δεν θα κάτσω να απολογηθώ».

Στο 14ο λεπτό η απάντηση του υπουργού κ. Βίτσα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από την Πακιστανική Κοινότητα που υποδέχθηκαν θερμά τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, φωνάζοντας, κατά διαστήματα, «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω το Πακιστάν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.