ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο φόρουμ για τη Μεσόγειο στη Βαρκελώνη σήμερα ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Στο φόρουμ για τη Μεσόγειο στη Βαρκελώνη σήμερα ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Στη Βαρκελώνη μεταβαίνει σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης θα λάβει μέρος στις εργασίες του 4ου Περιφερειακού Φόρουμ της Ένωσης για τη Μεσόγειο.

Στο φόρουμ για τη Μεσόγειο ο Βαρβιτσιώτης

Κύριο αντικείμενο του Φόρουμ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών, είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης, της συνεργασίας και της περιφερειακής ολοκλήρωσης της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Φόρουμ, στο οποίο συμμετέχουν τα κράτη-μέλη της ΕΕ μαζί με 15 χώρες της Νότιας και Ανατολικής Μεσογείου, θα συμπροεδρεύσουν η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι και ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας, Αϊμάν Σαφάντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.