Α.Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis»

Α.Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis»

Στην υπόθεση Novartis και στην κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σκάνδαλο Novartis, όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί» τόνισε μιλώντας στον Blue Sky και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», ο Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ίδιος διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Φρουζης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην εισαγωγική του κατάθεση, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που του άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Κατά τον κ. Φρουζή η κυρία Τουλουπάκη τον πίεζε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι το Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξεκινήσει οι μπουλντόζες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.