ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε live την έναρξη της καμπάνιας για τον αντικαπνιστικό νόμο – Ομιλία του Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Δείτε live την έναρξη της καμπάνιας για τον αντικαπνιστικό νόμο – Ομιλία του Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δίνει το σήμα για την ενημερωτική καμπάνια που θα επιχειρήσει να πείσει τους Έλληνες να σβήσουν οριστικά κι αμετάκλητα το τσιγάρο και να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της πλήρους υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του καπνίσματος θα ανακοινώσει πως θα συνεχιστεί και ο έλεγχος (έχει ξεκινήσει τον περασμένο μήνα) από τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε όλους τους κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού

Τσουχτερά τα πρόστιμα στους καπνιστές που παρανομούν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πρόστιμα αναμένονται ιδιαίτερα «τσουχτερά» τόσο για τους καπνιστές που δεν συμμορφώνονται με τον αντικαπνιστικό νόμο, όσο και για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που δεν τον εφαρμόζουν στα καταστήματά τους. Συγκεκριμένα , σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα πρόστιμα για τους παραβάτες ξεκινούν από τα 100 ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως τις 10.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.