ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Μ.Χρυσοχοΐδης με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ – Δείτε το πρόγραμμά τους

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Μ.Χρυσοχοΐδης με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ  – Δείτε το πρόγραμμά τους

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη.

Οι επαφές του κ. Χρυσοχοΐδη ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», όπου είναι σε εξέλιξη σύσκεψη με τους διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης.

Εν συνεχεία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα συναντήσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων αστυνομικών της Κρήτης, ενώ αμέσως μετά θα έχει επαφές με τον περιφερειάρχη και δημάρχους του νησιού.

Η επίσκεψη των δύο ανδρών, γίνεται σε μία περίοδο όπου αναζωπυρώθηκε μια παλιά πληγή της Κρήτης, η οπλοφορία – οπλοχρησία, με τρία σοβαρά περιστατικά στον ορεινό Μυλοπόταμο, μέσα σε έναν μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχές Απριλίου το διπλό φονικό στα Ανώγεια με θύματα τον Γιώργο Ξυλούρη και τον Λευτέρη Καλομοίρη, το αιματηρό περιστατικό στα Ζωνιανά με τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα και μόλις χθες, ακόμα ένα, στην ίδια περιοχή στα Ζωνιανά με πυροβολισμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.