Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

Κυβερνητική τρομοκρατία «με όπλο» τον κορωνοϊό – Πάλι απειλούν με lokcdown

Μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα το πρωί αλλά και μέλών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, οι οποίοι απείλησαν με τοπικά και ολικά lockdown, έρχεται τώρα η σειρά του ΕΟΔΥ να εκτοξεύσει απειλές για ενδεχόμενο «κυβερνητικής παρέμβασης», λόγω αυξημένων κρουσμάτων.

Την ίδια στιγμή τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να βλέπουν πάλι «συνωστισμούς» και «ανευθυνότητα», ολοκληρώνοντας το σκηνικό τρομοκρατίας του πληθυσμού το οποίο είδαμε να συμβαίνει κατά κόρον τους προηγούμενους μήνες όταν η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλλει απαγορεύσεις.

Ο ΕΟΔΥ δήλωσε ότι.. ανησυχεί για τα 97 κρούσματα σε 4 ημέρες και απείλησε με νέο lockdown που θα καταστρέψει εντελώς την ελληνική οικονομία.

Βέβαια από τα 97 κρούσματα, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό, και τα 29 εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένων μαζικών ελέγχων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 3.049, ενώ ο αριθμός των θυμάτων είναι 182.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνές και βρίσκεται σε ετοιμότητα να παρέμβει, ανά πάσα στιγμή, αν χρειαστεί» αναφέρει η προ τελευταία παράγραφος της σημερινής επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ όπου ανακοινώθηκαν 97 νέα κρούσματα, από την Πέμπτη 4/6/2020.

Είναι προφανής ο υπαινιγμός ότι η κυβέρνηση και οι ειδικοί του υπ. Υγείας δεν θα διστάσουν να εισηγηθούν την επιβολή νέων μέτρων lockdown κάτι που θα οδηγήσει σε ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, την ώρα που οι υπόλοιπες χώρες δείχνουν να αφήνουν την τρομοϋστερία για τον ιό πίσω τους .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση και η επιτροπή λοιμωξιολόγων απειλεί με μέτρα τα οποία θα «τελειώσουν» οριστικά την ήδη μισοπεθαμένη ελληνική οικονομία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.