ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελλάδα και ΗΑΕ ήρθαν πιο κοντά: «Έπεσαν» οι υπογραφές για επενδύσεις και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων

Ελλάδα και ΗΑΕ ήρθαν πιο κοντά: «Έπεσαν» οι υπογραφές για επενδύσεις και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων

Τέσσερα Μνημόνια Κατανόησης κι ένα Πρόγραμμα Κοινής Δράσης μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια του 2ου Φόρουμ Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Το φόρουμ, που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και το γραφείο του υπουργού Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των ΗΑΕ, αποτέλεσε συνέχεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι και του 1ου Φόρουμ Στρατηγικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΑΕ , το οποίο έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, καθώς και το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον των ΗΑΕ για τη χώρα μας. Τα τέσσερα Μνημόνια Κατανόησης και το ένα Πρόγραμμα Κοινής Δράσης που υπογράφηκαν αφορούν στους τομείς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για την Επιχειρηματικότητα και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, δρ. Αχμέντ Μπελχούλ.
2. Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και την υπουργό Επικρατείας, αρμόδια για τη Διεθνή Συνεργασία, Ριμ Αλ Χασίμι.
3. Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την υπουργό Πολιτισμού και Νεότητας, Νούρα Αλ Καάμπι.
4. Ψηφιακής Διακυβέρνησης από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Κυβερνητική Ανάπτυξη και Μέλλον, Οχούντ Αλ Ρουμί.
5. Τουρισμού για την περίοδο 2020-2022, από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για το Διεθνές Εμπόριο, δρ. Τάνι Αλ Ζεγιούντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.