ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Με την ΥΠΕΞ της Ισπανίας θα συναντηθούν Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας

Με την ΥΠΕΞ της Ισπανίας θα συναντηθούν Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας

Με την Ισπανίδα υπουργό Εξωτερικών, Αράντσα Γκονζάλεθ Λάγια θα συναντηθεί στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μία ώρα αργότερα, η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Δένδια. Οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το μεταναστευτικό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Με το πέρας των συνομιλιών θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο περί τις 13:20.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι χθες η κ. Λάγια βρέθηκε στην Τουρκία όπου είχε συνάντηση με τον ομόλογό της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η Αράντσα Γκονζάλες Λάγια δήλωσε ότι στις συναντήσεις διατυπώθηκε η βούληση της Τουρκίας για μείωση της έντασης στη Μεσόγειο «και για εποικοδομητικό διάλογο με τους γείτονες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.