ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΕΑ Α.Διακόπουλος: «Η δοκιμή κλιμάκωσης που επεδίωξε η Τουρκία απέτυχε – Δύσκολα θα επαναληφθεί»

ΣΕΑ Α.Διακόπουλος: «Η δοκιμή κλιμάκωσης που επεδίωξε η Τουρκία απέτυχε – Δύσκολα θα επαναληφθεί»

Ο αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, διαπιστώνει «τάση αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο» και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο ναύαρχος Διακόπουλος είπε ότι «η δοκιμή κλιμάκωσης που επεδίωξε η Τουρκία απέτυχε και δύσκολα θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον».

Ο κ. Διακόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική για τις εξελίξεις, την πρόσφατη συνάντηση του Ιμπραήμ Καλίν με την Ελένη Σουρανή στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι εκεί ξεκαθαρίσαμε ότι θα αντιδράσουμε μέχρι το τέλος αν γίνει παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

«Η Ελλάδα ακολούθησε σθεναρή γραμμή. Πορεύθηκε με βάση το Διεθνές Δίκαιο και ότι δεν διαπραγματευόμαστε υπό πίεση» σημείωσε και πρόσθεσε ότι μετά το Βερολίνο η Άγκυρα «αναγκάστηκε να γυρίσει τον διακόπτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ακόμα ότι η επανάληψη του διάλογου αφορά τις διερευνητικές επαφές, ότι σε κανένα σημείο δεν συζητήθηκε θέμα αποστρατικοποησης των νησιών και ότι στο τραπέζι είναι μόνο η οριοθέτηση των ζωνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.