
O υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης κατά τη συνάντηση στο γραφείο του, με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ, κ. Δαμιανό επανέλαβε τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Βλάσης χαιρέτισε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Σιναΐτες πατέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ιδίως την τρέχουσα περίοδο, λόγω της πανδημίας.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισημαίνεται, συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους το υπουργείο Εξωτερικών δύναται να συνδράμει τη Μονή.
Από πλευράς του, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον υφυπουργό για το συνεχές ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, τονίζοντας τη σημασία συνέχισης του έργου της Μονής για τη διαφύλαξη της ελληνορθόδοξης παράδοσης στο Σινά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.