ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κοντοζαμάνης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και της πανδημίας»

Β.Κοντοζαμάνης: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και της πανδημίας»

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κοντοζαμάνη, η κυβέρνηση, είναι προετοιμασμένη για την παράλληλη αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και του κορωνοϊού, διαβεβαιώνοντας πως εξασφαλίστηκαν κατά 35% περισσότερες δόσεις εμβολίων.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, τα εμβόλια είναι εδώ, υπάρχει επάρκεια και σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης και της πανδημίας», είπε στη Βουλή και απέρριψε την κριτική ότι το σύστημα υγείας βρίσκεται στα όρια του.

«Καταφέραμε να διασφαλίσουμε περισσότερες δόσεις του εμβολίου που ανέρχονται σε 4,2 εκατομμύρια», είπε και αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμού όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού αλλά και των υγειονομικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνταγογράφηση για τον εμβολιασμό ώστε να «υψωθεί ένα τείχος ανοσίας» κατά την έξαρση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, όπως είπε ο υφυπουργός Υγείας, έχει ξεκινήσει και δεν επιβαρύνει τους ασφαλισμένους που θα προσέλθουν στις δημόσιες δομές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.