ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κ.Χατζηδάκης: «Ζήτησα από τη ΔΕΗ να αντιμετωπίσει με αυστηρότητα το ζήτημα του υπαλλήλου της που βασάνισε τον σκύλο»

Κ.Χατζηδάκης: «Ζήτησα από τη ΔΕΗ να αντιμετωπίσει με αυστηρότητα το ζήτημα του υπαλλήλου της που βασάνισε τον σκύλο»

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, ζήτησε σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης σκύλου στα Χανιά, καθώς ο δράστης είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, ζήτησε από τη διοίκηση της επιχείρησης, να αντιμετωπίσει το ζήτημα με την αυστηρότητα που αρμόζει.

Σε ανάρτησή του στο Τwitter, ο υπουργός σημειώνει:

«Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/K_Hatzidakis/status/1313727787782422530

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.