ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τρίτος κόσμος: Με σκοροφαγωμένες ψάθες καθαρίζουν τα χιόνια μπροστά από τη Βουλή – Δεν έχουν ούτε σκούπες! (φώτο)

Τρίτος κόσμος:  Με σκοροφαγωμένες ψάθες καθαρίζουν τα χιόνια μπροστά από τη Βουλή – Δεν έχουν ούτε σκούπες! (φώτο)

Συνεχίζει να σοκάρει η «γύμνια» του κρατικού μηχανισμού με ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία άφησε τους πολίτες στο έλεος μία μέτριας χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να έχουμε μέχρι στιγμής 3 νεκρούς, 2 εκ των οποίων είναι απευθείας θύματα της κυβερνητικής ανικανότητας καθώς βρήκαν μαρτυρικό θάνατο λόγω διακοπής ρεύματος.

Μια εικόνα λένε ότι ισούται με χίλιες λέξεις και στην προκειμένη περίπτωση η παροιμία αυτή δεν θα μπορούσε να βγει πιο αληθινή, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στους Έλληνες πολίτες οι εικόνες ταλαίπωρων υπάλληλων του Δήμου Αθηναίων να πασχίζουν χθες να καθαρίσουν τα χιόνια μπροστά από τη Βουλή με ψάθες(!) σε άθλια κατάσταση αφού κανονικές σκούπες δεν υπήρχαν (δεν το συζητάμε για κάποιο μηχάνημα).

Οι εικόνες θυμίζουν χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ τα πρώτα χρόνια μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού και σίγουρα όχι χώρα της ΕΕ, ενώ σε αυτές αποτυπώνεται η πλήρης εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης για ένα φαινόμενο που δεν το λες ούτε ξαφνικό ούτε και εξαιρετικά έντονο.

Πάντως ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε πως θεωρεί τη διαχείριση της κακοκαιρίας επιτυχημένη.

Δείτε τις εικόνες-ντροπή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.