ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δ.Λιγνάδη – Αναμονή για την κατάθεση των μαρτύρων πριν την απόφαση προφυλάκισης ή όχι

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δ.Λιγνάδη – Αναμονή για την κατάθεση των μαρτύρων πριν την απόφαση προφυλάκισης ή όχι

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η απολογία του κατηγορούμενου για βιασμούς κατα συρροή Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο Λιγνάδης, που αρνήθηκε με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε το σύνολο των κατηγοριών σε βάρος του, άρχισε να απολογείται περίπου στις 2.30 το μεσημέρι, όταν το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα ακυρότητας της προδικασίας που είχε υποβάλει δια του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα στην Ευελπίδων μετέβησαν η ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα και ο πρώην σύζυγός της Διονύσης Παναγιωτάκης, που έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο: Ο Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι ήταν φιλοξενούμενός τους στην Ιθάκη την περίοδο που καταγγέλλεται ότι βίασε έναν από τους μηνυτές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 57χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει δια του υπομνήματος ότι βάλλεται μέσω μιας κατασκευασμένης υπόθεσης που στόχο έχει την ηθική του εξόντωση. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του- που αναμένεται τις επόμενες ώρες- η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέτω ποινική αντιμετώπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και αν θα προφυλακισθεί ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.