ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Αίτημα του δικηγόρου του για αναβολή της κατ’ οίκον έρευνας

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Αίτημα του δικηγόρου του για αναβολή της κατ’ οίκον έρευνας

O συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας ζήτησε την αναβολή της έρευνας στην οικία, στην μοτοσυκλέτα και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου.

Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, του κοινοποιήθηκαν τέσσερις κλήσεις για έρευνα στο σπίτι του εντολέα του στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Όπως εξηγεί με έγγραφό του στην ανακρίτρια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν μπορούν να αναβληθούν, οι έρευνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε αύριο. Ως εκ τούτου, ζητά αναβολή στις ανακριτικές πράξεις και συνεννόηση μαζί του για την ημερομηνία και την ώρα «διότι άλλως θα έχει εμφιλοχωρήσει απόλυτη ακυρότητα της προδικασίας στη νόμιμη διερεύνηση των φερομένων ως διαπραχθεισών από τον εντολέα μου κακουργηματικών πράξεων».



Παράλληλα, με δεύτερο αίτημα, ο κ. Κούγιας εκφράζει έντονα τη διαμαρτυρία του για τον χειρισμό της υπόθεσης, υποστηρίζοντας ότι η ανακρίτρια ικανοποιεί αμέσως και με συνοπτικές διαδικασίες τα αιτήματα του καταγγέλλοντος που κατοικεί στη Σουηδία, ενώ ακόμη δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημα του κατηγορούμενου για διενέργεια αυτοψίας και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του κ. Λιγνάδη και του Αιγύπτιου καταγγέλλοντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αιτούμαι όπως άμεσα ικανοποιήσετε και τα δύο αιτήματα του εντολέως μου για διενέργεια αυτοψίας και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης στο χώρο των φερόμενων αδικημάτων, τον οποίο Υμείς θα ορίσετε με τον δήθεν βιασθέντα, αφού ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά και τις δύο πράξεις για τις οποίες κατηγορείται με έωλα στοιχεία, ενώ Σας έχει προσκομίσει μέχρι τώρα και θα Σας προσκομίσει και άμεσα αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς του, τα οποία μέχρι τώρα έχετε αγνοήσει κατ’ ευθεία παράβαση της αρχής ηθικής αποδείξεως και καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου», αναφέρει ο κ. Κούγιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.