ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ταραχή του Μαξίμου από τις δηλώσεις Ν.Δένδια στην Άγκυρα και τα απώτερα πολιτικά σχέδια του Έλληνα ΥΠΕΞ

Η ταραχή του Μαξίμου από τις δηλώσεις Ν.Δένδια στην Άγκυρα και τα απώτερα πολιτικά σχέδια του Έλληνα ΥΠΕΞ

Πλήρως αιφνιδιασμένo και αμήχανo από την εξέλιξη της επίσκεψης του Ν.Δένδια στην Άγκυρα εμφανίζεται το Μαξίμου.

Χαρακτηριστική είναι η «διαρροή» στο ΑΠΕ ότι «Ο ΥΠΕΞ ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. Είχαν εκτενή συνομιλία χτες και σήμερα μετά τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν και πριν την συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Και είχε ρητή εντολή, αν προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως».

Δηλαδή υπήρχε περίπτωση και να… μην ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Κ.Μητσοτάκη;

Ουσιαστικά ομολογούν το αντίθετο: Ότι δεν υπήρχε καμία προσυννενόηση με το Ν.Δένδια και δεν ανέμεναν τέτοια εξέλιξη στην επίσκεψη.

Μην πούμε για την άλλη απίστευτη διαρροή από Μαξίμου ότι «Η ελληνική πλευρά έδωσε έμφαση στην θετική ατζέντα, γι΄αυτό και πρότεινε συνεργασία στον οικονομικό τομέα». Με τους εισβολείς σε υφαλοκρηπίδα, Κύπρο, με 400 πτήσεις τουρκικών μαχητικών επάνω από τα ελληνικά νησιά; Δεν φάνηκε αυτό από τα λεγόμενα του Ν.Δένδια.

Η πραγματικότητα είναι άλλη: Εδώ και κάποιο καιρό ο Ν.Δένδιας ετοιμάζεται για την μάχη της διαδοχής του Κ.Μητσοτάκη στη ΝΔ. Και φτιάχνει ηγετικό προφίλ.

Στοχεύει στην «δεξιά» πτέρυγα της ΝΔ, βοηθούμενος από μεγάλο Έλληνα οικονομικό παράγοντα που ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις.

Και υπολογίζει σε βοήθεια Α.Σαμαρά και Κ.Καραμανλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσκληση του Ρ.Τ.Ερντογάν σε κατ’ιδίαν συνομιλία μαζί του. Ο Τούρκος πρόεδρος, άριστα ενημερωμένος για τα συμβαίνοντα στην Αθήνα, γνωρίζει τα σχέδια αυτά και ήθελε μια πρώτη προσωπική επαφή με το Ν.Δένδια για να τον «βυθομετρήσει»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.