ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Πλαφόν 3% στις αυξήσεις εμπορικών μισθωμάτων για όλο το 2022»

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός

Α.Γεωργιάδης: «Πλαφόν 3% στις αυξήσεις εμπορικών μισθωμάτων για όλο το 2022»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε  από την Ολομέλεια της Βουλής, την επιβολή πλαφόν στις αυξήσεις των εμπορικών μισθωμάτων .

Ειδικότερα, ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση τροπολογίας που θα ορίζει για όλο το 2022 πλαφόν 3% στις αυξήσεις των εμπορικών μισθωμάτων σε σχέση με το 2021.

«Δεν θα επιτρέψουμε τη σύνδεση με τον πληθωρισμό αλλά με ένα όριο ως 3%. Ο λόγος είναι να προστατεύσουμε τα καταστήματα από υπέρογκες αυξήσεις. Να βοηθήσουμε την αγορά να παραμείνει όρθια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας πως το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο λόγω των έκτακτων συνθηκών αν και δεν συμπλέει με την δική του ιδεολογία για την λειτουργία της αγοράς.

Παράλληλα ο υπουργός σημείωσε ότι δεύτερη ρύθμιση που θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο το προσεχές διάστημα θα επιτρέπει την δημοσιοποίηση των επωνυμιών επιχειρήσεων στις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο για αισχροκέρδεια. «Στην συγκεκριμένη πολεμική περίοδο η αισχροκέρδεια είναι μαυραγοριτισμός» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε διάταξη για την παράταση της θητείας των διοικήσεων των επιμελητηρίων της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.