Γ.Οικονόμου για Πανελλαδικές: «Το ταξίδι είναι συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα»

Το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου

Γ.Οικονόμου για Πανελλαδικές: «Το ταξίδι είναι συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα»

Ο Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις Πανελλήνιες 2022 επισημαίνει ότι «το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα».

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτρέπει τους μαθητές «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να επενδύσουν «στην κλίση και τα ταλέντα τους» και καταλήγει: «Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου, στην ανάρτησή του, σημειώνει:

«Προς όλες και όλους εσάς που αυτές τις μέρες «δίνετε» Πανελλήνιες Εξετάσεις. Προς όλα τα παιδιά μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο ένα από τα βήματα προς την ενήλικη ζωή. Η προσπάθεια που κάνετε, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο σας. Χρειάζεται όραμα. Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα. Ανοίξτε τα φτερά σας και επενδύστε στις κλίσεις και στα ταλέντα σας. Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς, τις οικογένειες και τους φίλους, που μοιράζονται τον κόπο, την ιδιαίτερη ψυχολογία, τη δικαιολογημένη αγωνία σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν τη διαδρομή, γεμάτη εμπόδια, αλλά πραγματικά εμπειρία ζωής. Βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας».

Δείτε το tweet του Γιάννη Οικονόμου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.