ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Με «άγχος» για τα ποσοστά ο Κ.Μητσοτάκης: «Η ψήφος των Ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι αψήφιστη και επιπόλαιη»

«Όποιο κόμμα και αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία με τη συμμετοχή σας»

Με «άγχος» για τα ποσοστά ο Κ.Μητσοτάκης: «Η ψήφος των Ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι αψήφιστη και επιπόλαιη»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, το πρωί της Κυριακής των Βαΐων (28/4) έστειλε μήνυμα για τη συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας πως «η ψήφος δεν μπορεί να είναι ψήφος αψήφιστη και επιπόλαιη αλλά ψήφος ευθύνης, πραγματικής προόδου και δημοκρατικής εγρήγορσης» δείχνοντας ότι το άγχος των ποσοστών έχει κατακλύσει το Μαξίμου.

Όπως σας αναφέραμε χθες η συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτών, μελών της Ιεράς Συνόδου, αλλά και οι απλοί κληρικοί, όπως και οι Ιερές Μονές όλη της χώρας, έχουν κηρύξει «πανστρατιά» για να «ηττηθεί» η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές.

Τι εννοούμε να «ηττηθεί» αφού η διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΠΑΣΟΚ θα είναι μεγάλη, ούτως ή άλλων: Να πέσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάτω από το 30%.

Και να αμφισβητηθεί στην πράξη η ύπαρξη αυτοδυναμίας της.

Γιατί αν ο πήχης για τη ΝΔ είναι στο 33%, δηλαδή το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών, για τους πολιτικούς της αντιπάλους και ειδικά για τον χώρο της Εκκλησίας το νομοσχέδιο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+ και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, είναι casus belli.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η ψήφος των Ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι ψήφος αψήφιστη και επιπόλαιη αλλά ψήφος ευθύνης, πραγματικής προόδου και δημοκρατικής εγρήγορσης. Η αποχή δεν είναι απάντηση. Όποιο κόμμα και αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία με τη συμμετοχή σας που από φέτος γίνεται πιο εύκολη με την επιστολική ψήφο.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.