ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Το άνοιγμα στη νομιμότητα να συνοδεύεται με το κλείσιμο της πόρτας στα αυθαίρετα»

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι μεταξύ άλλων τα αυθαίρετα και η ιδιωτική ασφάλιση για φυσικές καταστροφές

Κ.Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Το άνοιγμα στη νομιμότητα να συνοδεύεται με το κλείσιμο της πόρτας στα αυθαίρετα»

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι μεταξύ άλλων τα αυθαίρετα και η ιδιωτική ασφάλιση για φυσικές καταστροφές.

Η εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νέα Χρονιά, μία νέα αφετηρία για την κυβέρνηση, οι στόχοι είναι ίδιοι καλύτερη καθημερινότητα για κάθε Ελληνίδα και Ελληνα.
Την καλύτερη ζωή των πολιτών υπηρετούν και τα σημερινά θέματα του υπουργικού συμβουλίου. Ολη η επικράτεια θα αποκτήσει σύγχρονα πολεοδομικά σχέδια. Δρομολογείται σύνταξη νέων πολεοδομικών σχεδίων σε όλη την επικράτεια. Θα οριοθετηθούν οι οικισμοί.
Ανοίγει η διαδικασία για το χαρακτηρισμό των δημοτικών δρόμων.
Το άνοιγμα στη νομιμότητα να συνοδεύεται με το κλείσιμο της πόρτας στην παρανομία και με τη χρήση της τεχνολογίας να μπορούμε να εντοπίζουμε άμεσα ό,τι αυθαίρετο χτίζεται στην επικράτεια.
Ολα με κανόνες και με σεβασμό στο περιβάλλον.
Πρωτοβουλίες από την Πολιτική προστασία για υποχρεωτική ασφάλιση στις μεγάλες επιχειρήσεις. Μάχη κατά της φοροδιαφυγής με ενσωμάτωση
Αναδιάταξη των σιδηροδρόμων.
Συντονισμένα με οδηγό αυτά για τα οποία μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Εμείς οι πρώτοι αυστηροί κριτές της απόδοσής μας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες παραγωγής αποτελεσμάτων. Νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Συγχαίρω το υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας δικαιώθηκε η πολιτική μας για τα χρωματιστά τιμολόγια.
Συνέπεια και δουλειά
Καλωσορίζω νέους και παλιούς υπουργούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.