ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Μηταράκης: «Αφωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για τους 38 μετανάστες στον Έβρο»

«ΜΚΟ, Αριστερά ΜΜΕ και Ευρωπαϊκή Αριστερά θέλουν να μας κάνουν να ανοίξουμε τα σύνορα», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Ν.Μηταράκης: «Αφωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για τους 38 μετανάστες στον Έβρο»

Για ισχυρές πιέσεις στα σύνορα από την Τουρκία, οι οποίες ωστόσο δεν μεταφράζονται σε ροές στη χώρα μας μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης επεσήμανε πως στην χώρα μας το 2022 βλέπουμε τις δεύτερες χαμηλότερες ροές της δεκαετίας με το 2021 να αποτελεί τη χρονιά ρεκόρ, επισημαίνοντας πως τα Σώματα Ασφαλείας κάνουν τη δουλειά τους και προστατεύουν τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Στην συνέχεια ο κ. Μηταράκης επεσήμανε πως η χώρα μας αντιμετωπίζει δύο μέτωπα όσον αφορά στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Από τη μια, όπως επεσήμανε υπάρχει η Τουρκία και οι λαθροδιακινητές και από την άλλη η Ευρωπαϊκή Αριστερά η οποία προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα για να «μας εξαναγκάσουν να ανοίξουμε τα σύνορα». Όπως χαρακτηριστικά είπε, «Ευρωπαϊκή Αριστερά, ΜΚΟ και αριστερά Μέσα καταγγέλλουν την Ελλάδα για να πετύχουν χαλαρότερη πολιτική στην προστασία των συνόρων από την χώρα μας», ενώ ξεκαθάρισε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν ξεκάθαρος, «δεν θα γίνουμε ξέφραγο αμπέλι, δεν θα ξαναζήσουμε 1 εκατ. ροές όπως έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, αναφέρθηκε στο περιστατικό του Έβρου, επισημαίνοντας ότι στην λίστα της ΜΚΟ που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, υπήρχαν τέσσερα παιδιά και στην Ελλάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή, τέσσερα παιδιά. Συνέχισε δε λέγοντας πως «από όταν έκανα τις αποκαλύψεις στη Βουλή, βλέπουμε μία αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.