ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Οικονόμου απαντά για τις αϋπνίες Τσίπρα: «Το σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες»

«Η πραγματική αιτία της αγωνίας του κ. Τσίπρα είναι υψηλότατα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης»

Ο Γ.Οικονόμου απαντά για τις αϋπνίες Τσίπρα: «Το σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες»

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως δεν κοιμάται τα βράδια, ανέφερε πως «το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δήλωσή του απάντησε στα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του Αλέξης Τσίπρας. ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν κοιμάται τα βράδια γιατί φοβάται τι θα παραλάβει. Με τον κ.Οικονόμου να απαντάει «σχετικά με τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα, ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες».

Η πραγματική αιτία της «αγωνίας» του κ. Τσίπρα είναι υψηλότατα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης

Η πραγματική αιτία της «αγωνίας» του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι, παρά την εξαιρετικά δυσχερή παγκόσμια συγκυρία, η Κυβέρνηση διατηρεί υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Για αυτό, κάνοντας διαχείριση ήττας, ασχολείται αποκλειστικά με τη διευθέτηση των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εδραιώσει τη θέση του.

Οι αναφορές του για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς. Γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της εισαγόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών, συνεχίζει με συνέπεια να αφαιρεί φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη από το σύνολο της κοινωνίας, αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα για όλους, δημιουργεί θέσεις απασχόλησης και θωρακίζει την ασφάλεια της χώρας. Όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δημιούργησε μια κρίση που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχειρίζεται με αποτελεσματικότητα εξωγενείς κρίσεις, ενισχύοντας την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ: Σχετικά με τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα, ελπίζουμε να είναι κάτι παροδικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση κοιμούνται ήσυχοι οι Έλληνες πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.