ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Π.Μαρινάκης για υπόθεση Α.Λύτρα: «Εφόσον αποφάσισε η Δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερος η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει»

Ελεύθερος αφέθηκε ο δικηγόρος Α.Λύτρας μετά την απολογία του

Π.Μαρινάκης για υπόθεση Α.Λύτρα: «Εφόσον αποφάσισε η Δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερος η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει»

Ο Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε τη διάκριση των εξουσιών και επισήμανε πως εφόσον αυτό αποφασίστηκε από τη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει.

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του.

Σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βάρος της συζύγου του, αδίκημα που σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα Φλωρίδη τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 5 έως 20 ετών.

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του μετά την απολογία του καθώς είπε ότι «ζητάω συγγνώμη από όλους, από τη Σοφία και τις κόρες μου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια. Δεν έχω υπάρξει βίαιος ξανά στο παρελθόν».

Παρόλα αυτά υπάρχει η πληροφορία ότι και η πρώτη, πρώην πλέον σύζυγός του, είχε καταθέσει μήνυση το 2017 ακριβώς για το ίδιο αδίκημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.