ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στην τελετή ονοματοδοσίας της πυραυλάκατου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» ο Κ.Μητσοτάκης

Η τελετή πραγματοποιείται στην Διοίκηση Ταχέων Σκαφών

Στην τελετή ονοματοδοσίας της πυραυλάκατου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» ο Κ.Μητσοτάκης

Στην τελετή ονοματοδοσίας του νέου πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνομένων Βλημάτων, «Υποπλοίαρχος ΒΛΑΧΑΚΟΣ» δίνει το «παρών» αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην τελετή ονοματοδοσίας στην διοίκηση Ταχέων Σκαφών στον Σκαραμαγκά βρίσκεται επίσης σύσσωμη η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και των υπολοίπων κλάδων.

«Πολλά τα μηνύματα που στέλνει σήμερα το νέο απόκτημα του Πολεμικού Ναυτικού. Η ταχύτητα και ο εξοπλισμός του δηλώνει ότι τα νερά μας θα παραμείνουν απόρθητα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστορία διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται»

Όπως τόνισε η κατασκευή του από ελληνικά χέρια δηλώνει ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα ναυπηγεία σε Σκαραμαγκά και Ελευσίνα

«Θωρακίζουμε την οικονομική ανάπτυξη της χώρας ενώ πάνω από όλα το ίδιο το όνομα του πλοίου θα διαλαλεί ότι η πατρίδα μας μένει πιστή στην αρχή οι ήρωες γεννούν νέες ήρωες» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε «η πυραυλάκατος θα ταξιδεύει παντού την αλήθεια της ιστορίας, ότι τα σύνορά μας έχουν χρώμα γαλάζιο και όχι γκρίζο σε μια ιερή αποστολή στην οποία θα ενταχθούν τρεις φρεγάτες Belh@rra και 4 ανανεωμένες ΜΕΚΟ. Το ναυτικό γίνεται πιο ισχυρό όπως και η Αεροπορία με τα Rafale και τα αναβαθισμένα F-16 Viper όπως και ο Στρατός εκσυγχρονίζει με σχέδιο το δυναμικό του».

Στην πυραύλακατο την έβδομη αυτού του τύπου που παραδίδεται στο Πολεμικό Ναυτικό δίνεται το όνομα του πεσόντος στα Ίμια Υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου.

O πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό στο πλήρωμα της τορπιλάκατου στέλνοντας εκ νέου μήνυμα στην Τουρκία την ώρα που οι Τούρκοι εκδίδουν νέα NAVTEX στην καρδιά του Αιγαίου για το ερευνητικό Γιουνούς, το οποίο, βεβαίως, δεν έχει και… σπουδαίες επιχειρησιακές δυνατότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καθέλκυση της πυραυλάκατου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.