ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουλή: O M.Boρίδης διαψεύδει τα σενάρια περί εμπλοκής της Ρωσίας στις εκλογές

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη

Βουλή: O M.Boρίδης διαψεύδει τα σενάρια περί εμπλοκής της Ρωσίας στις εκλογές

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πήρε αποστάσεις από τα σενάρια που διακινήθηκαν το προηγούμενο διάστημα περί ρωσικής επίθεσης στο ηλεκτρονικό σύστημα των εθνικών εκλογών πήρε στη Βουλή.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη που κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση σημειώνοντας πως ο θεσμικός κοινοβουλευτικός διάλογος δεν μπορεί να διεξάγεται επι δημοσιογραφικών σχολίων και εκτιμήσεων.

«Δεν έχω πει τίποτα για τη Ρωσία ή για εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στις εθνικές εκλογές. Όταν διαβάσετε κάτι ή για εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στην εθνικές εκλογές. Όταν κ. Ζαχαριάδη την επόμενη φορά διαβάσετε κάτι στα social media ή ακούσετε κάποιο σχόλιο στην τηλεόραση δεν είναι υποχρεωτικό να έρθουμε εδώ και να το συζητάμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ακούσετε εμένα να λέω κάτι τότε έχει ένα νόημα να με καλέσετε στη Βουλή για να το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης. Κατά την δευτερολογία του πρόσθεσε «Μας φέρατε εδώ για να συζητήσουμε αν θα επηρεάσει η Ρωσία τις εθνικές μας εκλογές. Το κάνατε γιατί το ακούσατε στην τηλεόραση. Εχετε μπερδέψει τα social media με την κοινοβουλευτική συζήτηση… Δικαίωμα σας να καταθέτετε όποια ερώτηση θέλετε. Έκκληση θα κάνω. Μη με φωνάζετε στη Βουλή κάθε φορά που διαβάζετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.