ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπ.Παιδείας: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που αναστέλλεται η λειτουργία τους λόγω κακοκαιρίας

Η διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου

Υπ.Παιδείας: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που αναστέλλεται η λειτουργία τους λόγω κακοκαιρίας

Το υπουργείο Παιδείας, με ανακοίνωσή του, διευκρινίζει πως τα μαθήματα για τα σχολεία που ανεστάλη η λειτουργία τους λόγω έκτακτων αναγκών, θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση. 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβαθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.