ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένταση στο τέλος της απολογίας του Ν.Μιχαλολιάκου

Ένταση στο τέλος της απολογίας του Ν.Μιχαλολιάκου

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Για άλλη μία φορά επικράτησε ένταση στην αίθουσα μεταξύ υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, αριστερών και της οικογένειας Φύσσα, αφαιρώντας από τη δικαστική διαδικασία την απαραίτητη σοβαρότητα, αφού ακούγονταν συνθήματα(!) εντός της αίθουσας.

Με ένταση ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς τα μέλη του ακροατηρίου φώναζαν ρυθμικά συνθήματα οι μεν στους δε.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους και συγγενείς του Παύλου Φύσσα, αριστερούς και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, άρχισε στις 10 το πρωί η απολογία του Ν.Μιχαλολιάκου.

Επισταμένως ρωτήθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, για την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα και τις κλήσεις που είχε με τον Γιάννη Λάγο εκείνο το βράδυ.

Όλος ο διάλογος με την Πρόεδρο του δικαστηρίου:

Πρόεδρος: Τι έχετε να πείτε για τις κλήσεις σας με Λαγό τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2019.

Μιχαλολιάκος: Μιλήσαμε για θέματα δημοσίας τάξεως.

Πρόεδρος: Έχει ενημερωθεί για το ότι έχει συμβεί;

Μιχαλολιάκος: Δεν το ξέρω. Εμένα δεν μου είπε τίποτα.

Πρόεδρος: Δεν είναι αξιοπερίεργο;

Μιχαλολιάκος: Φαίνεται ότι πίστευε ότι δεν είχε σχέση με το κόμμα. Άλλωστε το τηλέφωνο μου το παρακολουθούσαν κυρία Πρόεδρε και είναι διπλά ένοχοι αυτή που με έφεραν στο εδώλιο γιατί ξέρουν ότι είμαι αθώος.

(…)

Μιχαλολιάκος: Εγώ ήξερα ότι δεν είχε σχέση με το κόμμα.

Πρόεδρος: Με τι είχε σχέση;

Μιχαλολιάκος: Ενός ανθρώπου που δολοφόνησε έναν άλλον.

Πρόεδρος: Σχετικά με παρουσία υπολοίπων στο σημείο της δολοφονίας.

Μιχαλολιάκος: Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν το ερεύνησα διότι δεν πίστευα ότι το κόμμα έπρεπε να αναμιχθεί με αυτή ενέργεια. Σίγουρα εγώ δεν είχα σχέση και δεν την ενέκρινα.

Πρόεδρος: Ως γενικός γραμματέας κάνατε κάποιες ενέργειες;

Μιχαλολιάκος: Απομακρύνθηκαν όσοι ήταν μέλη, τους άλλους τι να τους κάνω. Είχα να αντιμετωπίσω και να αμυνθώ για τον εαυτό μου και κόμμα. Έγινε συμπλοκή και ο Ρουπακιάς δολοφόνησε έναν άνθρωπο. Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Δεν ήταν μέλη. Η Νίκαια ήταν η νεότερη τοπική.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση η Χρυσή Αυγή με την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών. «Με διαβεβαίωσαν ότι στην επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων αλιεργατών δεν εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή. Για όλα μπορείτε να με κατηγορήσετε αλλά όχι για ανόητο. Τι όφελος είχε η Χρυσή Αυγή από την επίθεση την οποία σαφέστατα καταδικάζω», ανέφερε στην απολογία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο αφορά την συμπλοκή με μέλη του ΠΑΜΕ «Πληροφορήθηκα ότι ήταν μια τυχαία συνάντηση που έφτασε να τραυματιστούν και από τις δυο πλευρές»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.