ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την απόφαση για την Χρυσή Αυγή (φώτο)

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την απόφαση για την Χρυσή Αυγή (φώτο)

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία σχολίασαν την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου να μην κάνει δεκτό το αίτημα για αναστολή των ποινών είχαν ζητήσει οι καταδικασθέντες πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Associated Press

«Οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα για αναστολή των ποινών του ηγέτη του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου κι άλλων πρώην βουλευτών, που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο Μιχαλολιάκος κι άλλα πέντε πρώην βουλευτές καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια κάθειρξη κι ένας έκτος σε δέκα», μεταδίδει το Associated Press.

Και συνεχίζει: «Η απόφαση βάζει τέλος σε μια μαραθώνια, πολιτικά φορτισμένη πενταετή δίκη με 68 κατηγορούμενους, και δεκάδες δικηγόρους που περιλάμβανε τέσσερις υποθέσεις, μεταξύ των οποίων την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι το 2013 κατά του αριστερού ράπερ Παύλου Φύσσα και τις επιθέσεις κατά Αιγύπτιων ψαράδων και αριστερών ακτιβιστών».

Reuters

«Ελληνικό δικαστήριο απορρίπτει το αίτημα αναστολής της φυλάκισης της ηγεσίας της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής», αναφέρει στον τίτλο του σχετικού τηλεγραφήματος το Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, τρίτου δημοφιλέστερου κάποτε κόμματος στην Ελλάδα, καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής συμμορίας, που συνδέεται με εγκλήματα μίσους στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης της χώρας (…) Ο ιδρυτής της, Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε να αψηφά την καταδίκη του σε μια σύντομη δήλωση σε δημοσιογράφους, που συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το σπίτι του. Είπε ότι έγινε στόχος μιας “βρώμικης χούντας” πολιτικών και ΜΜΕ (…) Ένα άλλο ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο πρώην εκπρόσωπός της Ηλίας Κασιδιάρης, παραδόθηκε στην αστυνομία», αναφέρει το πρακτορείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.