Προσφορά: Ένα εισιτήριο, δύο αγώνες...

Με συντριπτική πλειοψηφία κυρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν τη συμφωνία

Με συντριπτική πλειοψηφία κυρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Με μεγάλη πλειοψηφία και με τη στήριξη των τριών μεγαλύτερων κομμάτων, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Πρωτόκολλο για την προσχώρηση της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25 καταψήφισαν τη συμφωνία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.