ΜέΡΑ25: «Αδιόρθωτος, αμετανόητος, θρασύς και επικίνδυνος ο πρωθυπουργός»

«Τα ψέματα λοιπόν τελειώνουν, μαζί με την πρωθυπουργία του κ. Μητσοτάκη»

ΜέΡΑ25: «Αδιόρθωτος, αμετανόητος, θρασύς και επικίνδυνος ο πρωθυπουργός»

Το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και τα όσα είπε για τις υποκλοπές μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, τον χαρακτήρισε ως «Αδιόρθωτο, αμετανόητο, θρασύ και επικίνδυνο».

«Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου και ο τρόπος με τον οποίο απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος της Μητσοτάκης Α.Ε. στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της εφημερίδας «Documento» -και όχι μόνο-, μαζί με τον δήθεν εκνευρισμό του για όσα αποκαλύπτονται, είναι χαρακτηριστικά της σήψης και της δυσωδίας του επιτελικού παρακράτους που έστησε ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ 25.

«Ένας αδιόρθωτος, αμετανόητος, θρασύς και επικίνδυνος πρωθυπουργός, που μπροστά στην αγωνία της απόλυσης του από τους ολιγάρχες που τόσο καιρό κινούσαν τα νήματα της Κυβέρνησης του, προσπάθησε να αντιστρέψει τους ρόλους – όπως έκανε άλλωστε το πρωί και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Οικονόμου- και να τοποθετήσει τον εαυτό του στην θέση του κατήγορου και όχι του κατηγορούμενου γι’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν πείθει κανέναν πια, ούτε καν την ίδια την παράταξη του, ή τους ολιγάρχες που είναι μέτοχοι της Κυβέρνησης-Ανώνυμης Εταιρείας του. Ενώ ακόμα δεν πείθει κανέναν ένας Πρωθυπουργός που εξαγγέλλει ότι θα νομοθετήσει η Κυβέρνηση του την απαγόρευση της πώλησης λογισμικών κατασκοπίας, ενώ η ίδια αυτή Κυβέρνηση έχει απορρίψει την σχετική τροπολογία που είχε καταθέσει το ΜέΡΑ25 ήδη από το 2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγει λέγοντας πως «τα ψέματα λοιπόν τελειώνουν, μαζί με την πρωθυπουργία του κ. Μητσοτάκη, το ζήτημα όμως είναι ο λαός μας να απολύσει και την ολιγαρχία που κινεί τα νήματα της σημερινής Κυβέρνησης, όπως και κάθε μνημονιακής Κυβέρνησης, αρχής γενομένης από την Απεργία της 9ης Νοέμβρη, επιλέγοντας τη Ρήξη με την παρακμή της μνημονιακής χρεοδουλοπαροικίας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.