ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Βαρουφάκης: «Ο Σ.Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ»

«Ο ίδιος είπε ότι έχει μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Μητσοτάκη και πολιτικά και προσωπικά»

Γ.Βαρουφάκης: «Ο Σ.Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ»

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης την παραμονή του 2ου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως ο «Στέφανος Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ».

«Ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, αυτό που έχει ξεκινήσει πάρα πολλά χρόνια τώρα υπό την ηγεσία του κ. Τσίπρα, αυτή η κυβερνησιμότητα ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μείνουμε και να πάρουμε την εξουσία.

Απλά έρχεται τώρα ο κ. Κασσελάκης με αποτέλεσμα απλά να βάλει την ταφόπλακα σε μια διαδικασία που ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας εδώ και πολλά χρόνια».

Ο κ. Κασσελάκης απλά έρχεται και το απογειώνει αυτό το αφήγημα της κυβερνησιμότητας, ότι εκείνος είναι αυτός που μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη, αλλά, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι ο κ. Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ.

Ο ίδιος είπε ότι έχει μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Μητσοτάκη και πολιτικά και προσωπικά».

«Από όλες τις ύβρεις, αυτή κερδίζει το βραβείο»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε και το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να τονίζει ότι «από όλες τις ύβρεις που έχω δεχτεί, αυτή η συγκεκριμένη σύγκριση νομίζω ότι κερδίζει το βραβείο».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «όταν τον γνώρισα, γνώριζε πολύ λίγα πράγματα. Μέσα σε ενάμιση χρόνο είχε κατακτήσει την γνώση που χρειαζόταν. Ο κ. Κασσελάκης κάλλιστα μπορεί να αποδειχθεί και αυτός ένας έξυπνος άνθρωπος ο οποίος μαθαίνει γρήγορα. Έχει στόχο να δώσει γροθιά στο μαχαίρι;».

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπογράμμισε ότι αποτελεί ελπίδα για την ελληνική κοινωνία «να έχει την ωριμότητα να ψηφίσει κάποιον που έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του», αναφερόμενος στον Τάιλερ Μάκμπεθ, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για αυτό. Στην ελληνική δημοκρατική παράταξη δεν έπρεπε να έχει θέση ούτε η ομοφοβία εναντίον του κ. Κασσελάκη ούτε ο μισογυνισμός εναντίον της κ. Αχτσιόγλου», πρόσθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και κλείνοντας είπε ότι θα έκανε διάλογο με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βεβαίως θα έμπαινα σε έναν διάλογο με τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό έλειπε, να κλείνουμε την πόρτα του διαλόγου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.