ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δούρειος Τύπος για την επανέκδοση της εφημερίδας του Μ.Φουρθιώτη: «Απανωτά τα πλήγματα στην αξιοπιστία της ενημέρωσης»

Δούρειος Τύπος για την επανέκδοση της εφημερίδας του Μ.Φουρθιώτη: «Απανωτά τα πλήγματα στην αξιοπιστία της ενημέρωσης»

Σκληρή ανακοίνωση για την επανέκδοση της εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη εξέδωσε η Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος.

«Στις πολλές αρνητικές ιδιαιτερότητες που… κατακτά την τελευταία διετία ο χώρος των ελληνικών ΜΜΕ (κάποιες συζητούνται καιρό τώρα σε διεθνές επίπεδο και μας καθιστούν δακτυλοδεικτούμενους) έρχεται να προστεθεί άλλη μία: Υπόδικος για δύο κακουργήματα και πολλαπλάσια πλημμελήματα, άρτι αποφυλακισθείς μετά την προφυλάκισή του, επανεκδίδει την εφημερίδα, τα “έργα και οι ημέρες” της οποίας προσμετρώνται στην εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη», τονίζει στην ανακοίνωση της.

«Αξιοπρόσεχτος υπήρξε ο όρος για την προσωρινή αποφυλάκιση του κ. Μένιου Φουρθιώτη, να του απαγορευθούν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ την ίδια στιγμή του επιτρέπεται η επανεμφάνισή του στον …εκδοτικό στίβο» επισημαίνει η δημοσιογραφική παράταξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος αγνοεί πραγματικά αν υπάρχει ανάλογη περίπτωση “εκδότη” κάπου στον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση όμως τίθεται το σοβαρό ερώτημα σε ποιες δυνάμεις στηρίζεται το νέο εκδοτικό εγχείρημα. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως τα πλήγματα στην αξιοπιστία της ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα έρχονται απανωτά. Υποχρέωση του κλάδου, των θεσμικών του οργάνων, όλων των συναδέλφων, είναι να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.