ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκρίνια στο Open: Η χρυσή αμοιβή της Στάη, οι απολύσεις και οι αποφάσεις Σαββίδη

Γκρίνια στο Open: Η χρυσή αμοιβή της Στάη, οι απολύσεις και οι αποφάσεις Σαββίδη

«Μάχη», γίνεται στα διευθυντικά γραφεία του καναλιού Open Tv, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να είναι απογοητευτικά και να επικρατεί γκρίνια και δυσαρέσκεια και απολύσεις.

Μετά τις απολύσεις δημοσιογράφων, σειρά πήρε η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ζέτα Κατωπόδη, η οποία κατείχε νευραλγικές θέσεις στον τηλεοπτικό σταθμό για αρκετά χρόνια. Eίχε μεταφερθεί το τελευταίο διάστημα από το Γραφείο Τύπου στις δημόσιες σχέσεις του καναλιού.

Ωστόσο, αυτή η θέση δεν θα παραμείνει κενή, αφού ήδη έχει βρεθεί η αντικαταστάτριά της.

Ο λόγος για την Σόνια Καζόνη η οποία ξεκίνησε να εργάζεται σε περιοδικά ενώ ακόµα σπούδαζε στο τµήµα Πολιτικών Επιστηµών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Συνεργάστηκε µε πολλούς διεθνείς τίτλους (Madame Figaro, Instyle, Esquire), ενώ κατείχε επιτελικές θέσεις στον χώρο των περιοδικών.

Υπήρξε για έξι χρόνια διευθύντρια του περιοδικού Nitro, ενώ παράλληλα από το 2008 µέχρι τις αρχές του 2012 είχε την αρχισυνταξία του περιοδικού Blue της Αegean Airlines. Από το 2013 µέχρι και σήµερα είναι brand manager του People στην Ελλάδα και διευθύντρια του website της Φαίης Σκορδά.

Η χρυσή αμοιβή της Στάη και οι αποφάσεις Σαββίδη

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ωστόσο, ποια θα είναι η στάση του Ιβάν Σαββίδη.

Στους διαδρόμους του καναλιού, συζήτηση γίνεται και για το χρυσό συμβόλαιο της «Σιδηράς Κυρίας» της ενημέρωσης, Έλλης Στάη. Η κ. Στάη αμοίβεται με ένα ποσό εξωφρενικό για την εποχή, προκειμένου να παρουσιάσει το δελτίο και να έχει δίπλα της ένα ολόκληρο επιτελείο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει, τώρα να δούμε πως θα κινηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και οι υπεύθυνοι του σταθμού, προκειμένου να στήσουν το κανάλι, όπως θέλουν και φυσικά με τα απαραίτητα έσοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.