ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΣΗΕΑ: «Πρωταρχικός στόχος μας η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα»

ΕΣΗΕΑ: «Πρωταρχικός στόχος μας η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα»

«Πρωταρχικός στόχος της ΕΣΗΕΑ η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών, προειδοποιώντας τους εργοδότες «που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις της ΠΝΠ με καταχρηστικό τρόπο» ότι θα τη βρουν «απέναντι τους».

Η ΕΣΗΕΑ αναφέρεται και στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Από τη πρώτη στιγμή η ΕΣΗΕΑ ζήτησε μέτρα στήριξης του Τύπου που δοκιμάζεται ήδη από τη κρίση λόγω της πανδημίας, με μεγάλη πτώση των πωλήσεων και σχεδόν μηδενικά έσοδα από διαφήμιση.

Πρωταρχικός στόχος της Ένωσης είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα, όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε πρόσωπα, να μην υπάρξουν μισθολογικές απώλειες και να διατηρηθούν όλα τα εργασιακά δικαιώματα.

Προειδοποιούμε τους εργοδότες που σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις της ΠΝΠ με καταχρηστικό τρόπο και εντέλει ανήθικο σε μια τέτοια συγκυρία, ότι θα μας βρουν απέναντι τους.

Περιμένουμε από το συνεταιριστικό έντυπο της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε προσωρινή αναστολή μεγάλου αριθμού συμβάσεων με την εφημερίδα να κυκλοφορεί, ότι θα διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας και θα καλύψει το σύνολο της μισθοδοσίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η ΕΣΗΕΑ θα αξιοποιήσει κάθε νόμιμο και συνδικαλιστικό μέσο για να αποτρέψει την επιστροφή του κλάδου σε εργασιακό μεσαίωνα με όχημα την πανδημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Μέσα Ενημέρωσης, ο έντυπος Τύπος (χαρακτηριστικά οι αθλητικές εφημερίδες βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή θέση λόγω της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων), έχουν μπει σε ένα καθοδικό σπιράλ με την συρρίκνωση της κυκλοφορίας λόγω και των πολλών κλειστών σημείων πώλησης.
Γι’ αυτό και απαιτούμε για άλλη μια φορά από τον αρμόδιο υπουργό να προχωρήσει άμεσα τα μέτρα στήριξης του Τύπου που βρίσκονται στο συρτάρι του από τον Ιανουάριο.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.