ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Τράγκας: «Ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους γιατί δεν αντέχει την ”φυλάκιση” του Κ.Μητσοτάκη»

Γ.Τράγκας: «Ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους γιατί δεν αντέχει την ”φυλάκιση” του Κ.Μητσοτάκη»

«Όλη η κοινωνία απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη». Ο Γιώργος Τράγκας μιλά για το αποτυχημένο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Όλη η κοινωνία είναι πλέον απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλος ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πλέον ότι με την ανοχή και την ανικανότητα της αντιπολίτευσης, ο πολιτικά νάρκισσος και επιπόλαιος Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστρεψε την εθνική οικονομία. Όλοι οι έμποροι, όλοι οι εστιάτορες είναι έτοιμοι να ξεχυθούνε στους δρόμους έχοντας υποστεί σημαντική καταστροφή και βλέποντας να έρχεται το «ολοκαύτωμα» των οικονομικών αντοχών και των περιουσιών τους.

Όλος ο λαός με την πρώτη λιακάδα ξεχύνεται στους δρόμους και στις παραλίες, γιατί δεν αντέχει άλλο τη «φυλάκιση», την καταπίεση των αστυνομικών μέτρων του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Χρυσοχοΐδη, την ανεργία και την ένδεια. Κοινή εκτίμηση όλων των Ελλήνων είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του τα έκαναν μαντάρα, και ότι ο κύριος Τσίπρας, είτε επειδή είναι ανεπαρκής είτε γιατί θέλει να φθείρει τον πολιτικό αντίπαλό του, αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει χαλαρά την όλη κατάσταση.

Τα χρέη που συσσωρεύονται είναι πλέον βουνό και το ηφαίστειο θα εκραγεί είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε της επόμενης. Όσα παίρνουμε είναι δανεικά και είναι ιδιαίτερα αμφίβολο αν η κρατική ρευστότητα μπορεί να αντέξει την ύφεση που τρέχει με κόστος δισεκατομμυρίων. Όλα τα αδρά αμειβόμενα κανάλια από την κυβέρνηση δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το μέγεθος της οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής καταστροφής.

Υπό την σκιά άμεσων κινητοποιήσεων των ανθρώπων του λιανεμπορίου και των επιχειρήσεων εστίασης, η κυβέρνηση πιέζει παρασκηνιακά τους «μαϊντανούς» λοιμωξιολόγους των τηλεοπτικών παραθύρων να βρούνε επιχειρήματα και τρόπους να άρουν μέτρα και να αποσυμπιέσουν την κατάσταση στην αγορά. Ήδη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης προειδοποιεί ότι αν δεν ληφθούν έως τις 5 Απριλίου τα απαραίτητα μέτρα επαναλειτουργίας του εμπορίου όλοι οι συνάδελφοί του θα κατέβουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Το ίδιο σκέφτονται και οι εστιάτορες. Και είναι μεγάλος ο αριθμός των μηνυμάτων που λαμβάνει από όλη την χώρα το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» από Έλληνες συμπατριώτες μας που έχασαν τα πάντα. Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στα γυμναστήρια είναι σε απόγνωση. Το ίδιο ένα πλήθος επαγγελματιών που έχουν ήδη πτωχεύσει και έχουν καταστραφεί οικονομικά.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα προέβαλαν με ενθουσιώδη λόγια την επαναλειτουργία των ανθοπωλείων κάτω από τη Βουλή, αλλά αποκρύπτουν πλήρως την πείνα που σοβεί στη χώρα, την απελπισία και την κατάθλιψη σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων.

Ο κύριος Μητσοτάκης και το Μαξίμου ασχολούνται πολύ με την προώθηση των rapid test, και προκειμένου να τα αγοράσουν από τη Siemens ή από άλλες εταιρίες ραντίζουν την κοινή γνώμη με επιχειρήματα, όπως: «Τώρα μπορούμε να πάρουμε κάποια μέτρα γιατί βελτιώνεται ο καιρός και ταυτόχρονα θα έχουμε τα self test».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα θέλουν να αποφύγουν την έκρηξη του «λαϊκού Βεζούβιου», του οποίου η λάβα θα σκεπάσει το σύνολο της «μαύρης» κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επίσης δεν έχουν εγκαταλείψει τη μελέτη πρόωρων εκλογών για τις 23 Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγουν την οριστική κατεδάφιση της Μητσοτακικής ΝΔ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.