ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Γύρω από τον Κορωνοϊό, τους εμβολιασμούς, τα περιοριστικά μέτρα και την πολυπόθητη άρση τους περιστρέφεται και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής επικαιρότητας.

Η εικόνα που η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ περνούν ως προς τον «ενθουσιασμό» και τη «λαχτάρα» των νέων να εμβολιαστούν, είναι μάλλον πλαστή. Το «success story» απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού τα ραντεβού των νεαρών ηλικιών για εμβολιασμό είναι πενιχρά.

Ο κύριος Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει το pronews.gr και το πρόσφατο ρεπορτάζ του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι εμβολιασμοί θα γίνουν υποχρεωτικοί.

Θλιβερός ο απολογισμός της συνέντευξης του Υπουργού Τουρισμού, κ. Θεοχάρη στο BBC.

Συνάντηση του πρωθυπουργού με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης και προαναγγελία… συνέχισης των περιορισμών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι επιτεύξεως «εθνικής ασπίδας ανοσίας». Μέχρι να εμβολιαστούν και… οι πέτρες, δηλαδή.

Χιλιάδες είναι όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, παρ’ ότι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, παραδέχεται ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Τέλος για τη μουσική στους χώρους εστίασης και με αυτόν τον τρόπο ακρωτηριασμός της. Χιλιάδες μουσικοί θα μείνουν στο δρόμο.

Ποινολόγιο για τους «μη-συμμορφούμενους εις τας υποδείξεις» ζητά ο πνευμονολόγος – εντατικολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Απελευθέρωση της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας κατ’ οίκον και επαναφορά της θανατικής ποινής ζητούν με πρόταση νόμου ο Κυριάκος Βελόπουλος και η «Ελληνική Λύση».

Πιθανό φρένο στην προγραμματισμένη «επιστροφή στην κανονικότητα» φέρνει στη Μεγάλη Βρετανία η ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού.

«Με Μπάιντεν ο κόσμος γίνεται πιο βίαιος και ασταθής», δηλώνει – και δεν έχει άδικο – ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.