ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αρκάς: Το σκίτσο «φωτιά» μετά τις εκλογές στην Τουρκία και πριν τις κάλπες στην Ελλάδα (φωτο)

Τα likes έχουν ξεπεράσει τις 2.000 μέσα σε τέσσερις ώρες

Αρκάς: Το σκίτσο «φωτιά» μετά τις εκλογές στην Τουρκία και πριν τις κάλπες στην Ελλάδα (φωτο)

Με σκίτσο για τις εκλογές σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα ο Αρκάς, μία μέρα μετά την εκλογική διαδικασία στην Τουρκία και έξι μέρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα.

Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει αποτυπώσει μια προεκλογική ομιλία στη νέα δημιουργία του. Ωστόσο, ο πολιτικός που μιλάει παρουσιάζεται σαν λύκος και οι οπαδοί – ψηφοφόροι σαν πρόβατα.

Δείτε το σκίτσο

Η ανάρτηση του σκίτσου στον λογαριασμό του Αρκά στο Instagram έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις, με τα likes να έχουν ξεπεράσει τις 2.000 μέσα σε τέσσερις ώρες, ενώ αρκετά είναι τα σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν το μανιπιουλέισον πάει σύννεφο και δεν φαίνεται η πραγματική όψη του ομιλητή», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.