ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

To «καυστικό» σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον γάιδαρο που… πετάει (φωτο)

Η ατάκα του σκιτσογράφου για αυτούς που «έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος» και για εκείνους που είναι «εκτός πραγματικότητας»

To «καυστικό» σκίτσο του Αρκά για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον γάιδαρο που… πετάει (φωτο)

Με νέο σκίτσο για τις πολιτικές εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση επανήλθε ο Αρκάς σήμερα το πρωί.

Μετά την εκλογή του νέου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη έχουν έρθει τα πάνω – κάτω στο κόμμα της αντιπολίτευσης με στελέχη να παραπέμπονται για διαγραφή με tweets του προέδρου από τη Νέα Υόρκη. Ο Αρκάς σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μια «καλημέρα» προς τους διαδικτυακούς του «φίλους».

Συγκεκριμένα, μαζί με έναν γάιδαρο με φτερά που… πετάει, το ποστ γράφει «Έθεσαν εαυτούς εκτός κόμματος, ενώ έχουν θέσει προ πολλού εαυτούς εκτός πραγματικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.