ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Χαμός» σε γήπεδο της Πάτρας: Αντιδήμαρχος τα έβαλε με δημοσιογράφο – Καταγγελίες για εκφράσεις… του πεζοδρομίου

Μάρτυρες της επίθεσης ήταν θεατές του αγώνα

«Χαμός» σε γήπεδο της Πάτρας: Αντιδήμαρχος τα έβαλε με δημοσιογράφο – Καταγγελίες για εκφράσεις… του πεζοδρομίου

Επίθεση του αντιδημάρχου Παιδείας Τάκη Πετρόπουλο στον δημοσιογράφο Κώστα Λαμπρόπουλο καταγγέλλει η παράταξη «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου με ανακοίνωσή της:

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ καταγγέλλει στον Πατραϊκό λαό, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Τάκη Πετρόπουλο, ο οποίος επιτέθηκε χθες Τετάρτη στο γήπεδο του Γλαύκου, με ακατανόμαστες πεζοδρομιακές  φράσεις, στον δημοσιογράφο της «Πελοποννήσου» Κώστα Λαμπρόπουλο και παράλληλα απειλώντας την ιστορική εφημερίδα με δήθεν «αποκαλύψεις».

Αφορμή όπως φάνηκε για το παραλήρημα Πετρόπουλου, στάθηκε η μαχητική δημοσιογραφία της «Πελοποννήσου», που βγάζει στο φως, τα  «άπλυτα» της Αντιδημαρχίας Παιδείας και τις εγκληματικές ευθύνες της, στο θέμα της πυρασφάλειας στα σχολεία της πόλης.

Μάρτυρες της απρόκλητης ιταμής επίθεσης Πετρόπουλου, ήταν θεατές του αγώνα, γνωστοί πατρινοί.

Μάλιστα το περιστατικό, σκιαγραφήθηκε από τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο στην πρωινή του εκπομπή στον «Πελοπόννησος fm 104.1», που όπως κάθε πρωί, έτσι και σήμερα άκουγα.

Εκτός και αν ο αρχισυντάκτης της «Πελοποννήσου», περιέγραφε άλλη επίθεση, άλλου στελέχους της δημοτικής Αρχής Πελετίδη.

Καταδικάζουμε ρητά την φασιστική νοοτροπία Πετρόπουλου, ο οποίος και στο πρόσφατο παρελθόν έχει καταγγελθεί για ανάλογη συμπεριφορά, από γυναίκα εργαζόμενη του Δήμου, την οποία αφού έσυρε στα δικαστήρια και κυνήγησε στην εργασία της, τελικά η Δικαιοσύνη τη δικαίωσε πανηγυρικά!

  • Και πλέον, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα επίχειρα της συμπεριφοράς του, όπως ορίζει ο νόμος.
  • Άραγε, ο Δήμαρχος του ΚΚΕ στην Πάτρα, Κώστας Πελετίδης – Αναθετίδης, θα έχει το θάρρος να «παραιτήσει» τον «τσαμπουκαλή» Αντιδήμαρχο του;
  • Ή θα το κάνει «μούγκα», γιατί όπως είπε ο τελευταίος κατά την επίθεσή του, θα κάνει δημόσιες «αποκαλύψεις»;
  • Τι μυστικά και προ παντος – δεν πιστεύουμε – πως μπορεί κάποιες ύποπτες δοσοληψίες όπως κάποιες  νόμιμες αναθέσεις αλλά όχι ηθικές , να γνωρίζουν η να κρύβουν οι δυο τους;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.