ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

«Μπηχτές» από Ε.Αχτσιόγλου προς Α.Τσίπρα: «Θέλω η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει επιστημονική γνώση»

Υπονοεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήταν τεχνοκρατικά… άσχετος!

«Μπηχτές» από Ε.Αχτσιόγλου προς Α.Τσίπρα: «Θέλω η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει επιστημονική γνώση»

«Μπηχτές» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra24, παρουσιάζοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ ως τεχνοκρατικά… άσχετο.

Είπε ότι εισηγείται ένα νέο μοντέλο ηγεσίας «που θα έχει μεθοδικό τρόπο δουλειάς για τον ΣΥΡΙΖΑ, έναν τρόπο δουλειάς που θα βασίζεται στην τεχνική και επιστημονική γνώση. Προσοχή, δεν λέω ότι οι τεχνοκράτες θα υποδεικνύουν την πολιτική, αλλά χρειάζεσαι την τεχνική επιστημονική γνώση για να μπορείς να δώσεις βάθος σε αυτό που πολιτικά επιδιώκεις.

Είναι πολύ κρίσιμο κατά τη γνώμη μου να έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι μεθοδικός, αποτελεσματικός, βασισμένος σε δομές για να ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση και να περάσει σε τροχιά διακυβέρνησης στο εγγύς μέλλον». 

Η Έφη Αχτσίογλου τόνισε ότι πλουραλισμός στο εσωτερικό του κόμματος πρέπει να συνοδεύεται από ένα σαφές στίγμα στον τρόπου που θα απευθύνονται τα στελέχη του στην κοινωνία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να περάσει σε τροχιά διακυβέρνησης στο εγγύς μέλλον», υπογράμμισε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε, ακόμα, πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να εκφράσει «όλο τον κόσμο που δεν ικανοποιείται από την διακυβέρνηση της Ν.Δ» σημειώνοντας πως «η Ν.Δ έχει φτιάξει μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.