ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Βρούτσης: «Εμείς είμαστε υπέρ της μείωσης των φόρων»

Γ. Βρούτσης: «Εμείς είμαστε υπέρ της μείωσης των φόρων»

«Είναι μία αναμενόμενη εξέλιξη, κάτι το οποίο η ΝΔ είχε αποτυπώσει και σε κείμενα και σε δηλώσεις της αρκετό καιρό τώρα» τόνισε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στην εκτόξευση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και στον κίνδυνο που υπάρχει για τα έσοδα.

Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε: «Συγκεκριμένα η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί πλήρως και είναι κάτι το οποίο έρχεται σε συνέχεια της φορολογικής επιδρομής της κυβέρνησης. Μιας φορολογικής επιδρομής την οποία χαρακτηρίζουμε ως ΝΔ και άδικη και αχρείαστη, αλλά και μία επιδρομή η οποία κάνει κακό καθότι η ίδια η οικονομία υπονομεύεται με τα αποτελέσματα που βλέπουμε».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ συμπλήρωσε: «Αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω και σας έλεγα ότι μιλούσατε με κάποιον υποψήφιο βουλευτή ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θα σας έλεγε άλλα πράγματα προεκλογικά. Εμείς πολύ προσεκτικά λέμε ότι το θέμα των φόρων το αντιμετωπίσαμε. Αρχίσαμε να εξυγιαίνουμε την οικονομία, σιγά-σιγά, μέσα σε πολύ δύσκολο περιβάλλον και να μειώνουμε τους φόρους. Να λοιπόν το αποτέλεσμα της δικής μας πολιτικής. Εμείς είμαστε υπέρ της μείωσης των φόρων, διότι για να υπερασπίσεις τους αδύναμους, τον άνεργο και τον εργαζόμενο, πρέπει να δημιουργήσεις πλούτο που θα στον φέρουν οι επιχειρήσεις και ο ιδιωτικός τομέας. Με αύξηση φορολογίας το μόνο που θα κάνεις είναι πρόσκαιρα να πάρεις από αυτούς που έχουν ό,τι έχει απομείνει να το δώσεις και να εξισώσεις όλους προς τα κάτω. Εμείς βλέπουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να πάνε προς τα πάνω και οι φτωχοί και οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι. Για να γίνει αυτό πρέπει να μειώσεις τους φόρους για να δημιουργήσεις πλούτο στην κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.