ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπακογιάννη: «Μείωση φορολογίας και φθηνότερο κράτος» από μία κυβέρνηση ΝΔ

Μπακογιάννη: «Μείωση φορολογίας και φθηνότερο κράτος» από μία κυβέρνηση ΝΔ

Σε συνέντευξη της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για όλα τα επίκαιρα θέματα της καθημερινότητας.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και μια ερώτηση για το τι θα αλλάξει η ΝΔ σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία απάντησε πως «Αυτό το οποίο θα αλλάξει είναι ότι πρώτον θα εφαρμοστούνε ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις.

Σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και δεν έχει κλείσει όχι διότι η κυβέρνηση  φοβάται τα δημοσιονομικά, τις διαρθρωτικές αλλαγές πολεμάει. Το να κόβει συντάξεις το κάνει μετά χαράς και πανηγυρίζει κιόλας, το να κόψει και να ανεβάσει φόρους, τις διαρθρωτικές αλλαγές όμως τις πολεμάει.

Αυτές θα γίνουν ταχύτατα, θα υπάρξει μια νέα πολιτική στο θέμα της φορολογίας την οποία εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης πολύ συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Μείωση δηλαδή της φορολογίας και ένα αποτελεσματικότερο άρα φθηνότερο κράτος». Εδώ στο τελευταίο προφανώς εννοεί και μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως «Βεβαίως μνημόνιο θα έχουμε αλλά για να βγούμε από το μνημόνιο πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναν οι Κύπριοι. Οι Κύπριοι εφαρμόσανε ταχύτατα τις μεταρρυθμίσεις τους και βγήκανε και σήμερα κάνουν τη μεγαλύτερη μείωση φορολογίας που έχει γίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Γιατί μπορούν οι Κύπριοι και δεν μπορούμε εμείς»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.