ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σ. Καλαφάτης: «Η χαλάρωση των μέτρων θα είναι αργή και μακρόσυρτη»

Σ. Καλαφάτης: «Η χαλάρωση των μέτρων θα είναι αργή και μακρόσυρτη»

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης αναφέρθηκε με δηλώσεις στη «χαλάρωση» των μέτρων, όπως υποστήριξε «έχουμε κερδίσει το πρώτο ημίχρονο, ας μην βάλουμε αυτογκόλ».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι τα μέτρα στήριξης της οικονομίας φθάνουν τα 24 δισ. ευρώ. «14 δισ δημοσιονομικού χαρακτήρα και άλλα 10 για την ενίσχυση της ρευστότητας. Έτσι ώστε να αντέξουμε τώρα και μην γονατίσουμε την επόμενη ημέρα», τόνισε.

Καλαφάτης: Η χαλάρωση των μέτρων θα είναι αργή και μακρόσυρτη

Αναφορικά με τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. σημείωσε ότι αυτή θα είναι αργή και μακρόσυρτη. «Και σε αυτή την περίπτωση, όπως μέχρι τώρα- αυτό αποτελεί και δόγμα της Κυβέρνησης- θα ακούσουμε τις απόψεις των ειδικών. Υπάρχουν συνεχείς συσκέψεις των αρμοδίων Υπουργών και του Πρωθυπουργού με τους ειδικούς με σκοπό την διαρκή εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, την κατάλληλη χρονική στιγμή. Η αποκλιμάκωση τη σημερινή επώδυνη κατάσταση θα γίνει συντεταγμένα με τρόπο που να διασφαλίζει τη δημόσια υγεία», σημείωσε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το ενδεχόμενο να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας Ι.Χ. αυτοκινήτων κατά το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Καλαφάτης σημείωσε ότι ο σχεδιασμός διαμορφώνεται ανάλογα με τα στοιχεία και τα δεδομένα που υπάρχουν. «Σε κάθε περίπτωση λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Εδώ βεβαίως υπεισέρχεται και η προσωπική ευθύνη του καθενός. Όπως φαίνεται έχουμε ήδη κερδίσει στο πρώτο ημίχρονο, έχουμε ακόμη ένα. Ας μη βάλουμε αυτογκόλ. Ας μην εφησυχάσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.