Κ.Καραμανλής: «Το Κράτος Δικαίου που το νεοναζιστικό μόρφωμα ήθελε να καταλύσει, αποφάνθηκε»

Κ.Καραμανλής: «Το Κράτος Δικαίου που το νεοναζιστικό μόρφωμα ήθελε να καταλύσει, αποφάνθηκε»

O υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μίλησε για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει δικαιοσύνη.

«Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μίλησε για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ιστορική. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Το Κράτος Δικαίου που το νεοναζιστικό μόρφωμα ήθελε να καταλύσει, απεφάνθη», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσθέτει: «Όμως οι πολίτες είχαν βγάλει ήδη την πολιτική ετυμηγορία, αφήνοντας το μόρφωμα αυτό εκτός Βουλής και στέλνοντας το εκεί που ανήκει: Στο περιθώριο της κοινωνίας και της Ιστορίας. Γιατί οι πολίτες ξέρουν ότι η βία δεν είναι λύση σε μία Δημοκρατία. Ότι κάποιοι που παριστάνουν τους πατριώτες και τους αντισυστημικούς, δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.