Ποιοι βουλευτές της ΝΔ τείνουν «ευήκωα ώτα» στο «κάλεσμα» Α.Σαμαρά;

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ τείνουν «ευήκωα ώτα» στο «κάλεσμα» Α.Σαμαρά;

«Πνευματικά» έτοιμος δείχνει να εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς για το επόμενο «βήμα» στην πολιτική ζωή (την προσωπική του αλλά και του ευρύτερου χώρου της Δεξιάς) μετά από ένα άρθρο-μανιφέστο με στόχο τον νυν πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το άρθρο του αυτό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και ιδρυτική διακήρυξη ενός νέου κόμματος, θέλει να βάλει το «θεμέλιο λίθο» της «επανάστασης» στη ΝΔ.

Ποιοι είναι όμως οι βουλευτές της ΝΔ που τείνουν ευήκωα ώτα στις θέσεις αλλά και το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά;

Πρόκειται για τους:

-Κώστας Καραγκούνης

-Κωνσταντίνος Βλάσης

-Ανδρέας Κατσανιώτης

-Γιάννης Παππάς

-Βασίλης Γιόγιακας

-Στράτος Σιμόπουλος

-Δημήτρης Βαρτζοπουλος

-Χρήστος Κέλλας

-Χαράλαμπος Αθανασίου

-Θανάσης Καββαδάς

-Μίλτος Χρυσομάλλης

-Διονύσης Σταμενιτης

-Στέργιος Γιαννάκης

-Χρήστος Μπουκώρος

-Νίκη Κεραμεως (υπουργός Παιδείας)

-Βασίλης Οικονόμου

-Γιώργος Κωτσός

-Στέφανος Γκίκας

-Σάββας Χιονίδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλη αυτή η ομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φίλα προσκείμενη στην «ιδεολογία» Σαμαρά και θα ήταν καλό να σημειώσουμε τα ονομαστά αυτά, καθώς θα τα δούμε στο προσεχές μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.