«Ο πρωθυπουργός θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές».

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε η αδερφή του Κ.Μητσοτάκη, βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, με απλή αναλογική και με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, εν μέσω παροξυσμού και παραλογισμού του Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας».

Παράλληλα προσέθεσε ότι ο πρωθυπουργός «θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, γι’ αυτό ζητά διορισμό υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών τρεις μήνες πριν από τις φερόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Όπως εκτιμά η κυρία Μπακογιάννη, ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα, «για να ξανακυβερνήσει ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Βαρουφάκη».

Για την τουρκική προκλητικότητα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε τέλος τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας ότι είναι όμορφη και αδύνατη και κάποιοι την ζηλεύουν και εκτοξεύουν κακίες.