ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Μπακογιάννη: «Ο Κ.Μητσοτάκης δε θα αφήσει την χώρα ακυβέρνητη με τον Ερντογάν σε παροξυσμό»

«Ο πρωθυπουργός θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές».

Ν.Μπακογιάννη: «Ο Κ.Μητσοτάκης δε θα αφήσει την χώρα ακυβέρνητη με τον Ερντογάν σε παροξυσμό»

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό έδωσε η αδερφή του Κ.Μητσοτάκη, βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, με απλή αναλογική και με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, εν μέσω παροξυσμού και παραλογισμού του Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας».

Παράλληλα προσέθεσε ότι ο πρωθυπουργός «θα μετρήσει τα πάντα πριν πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος, γι’ αυτό ζητά διορισμό υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών τρεις μήνες πριν από τις φερόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Όπως εκτιμά η κυρία Μπακογιάννη, ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα και δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα, «για να ξανακυβερνήσει ο κ. Τσακαλώτος με τον κ. Βαρουφάκη».

Για την τουρκική προκλητικότητα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε τέλος τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, για την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας ότι είναι όμορφη και αδύνατη και κάποιοι την ζηλεύουν και εκτοξεύουν κακίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.