ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πλαστογράφησαν την υπογραφή της Τ.Ιακωβίδου στις εκλογές της Ένωσης πρώην Βουλευτών

Ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον

Πλαστογράφησαν την υπογραφή της Τ.Ιακωβίδου στις εκλογές της Ένωσης πρώην Βουλευτών

Νοθεία στις εκλογές της Ένωσης πρώην Βουλευτών, καταγγέλλει η πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου.

Η ίδια είπε πως πήγε να ψηφίσει και διαπίστωσε ότι είχαν ψηφίσει άλλοι στη θέση της και μάλιστα με πλαστή εξουσιοδότηση.

Συγκεκριμένα η ίδια πήγε να ψηφίσει λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Η Εφορευτική Επιτροπή της είπε ότι δεν επιτρέπεται να ψηφίσει διότι έχει ήδη ψηφίσει άλλη στη θέση της στην οποία είχε δώσει εξουσιοδότηση!

Η Τ.Ιακωβίδου απάντησε ότι δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να ψηφίσει στη θέση της. Μετά από αντεγκλήσεις έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εξουσιοδότηση στο όνομα της πρ. βουλευτού Μαρίας Καρρά, η οποία είχε ψηφίσει.

Η Τ. Ιακωβίδου τόνισε ότι είναι πλαστές οι υπογραφές.

Στο διάδρομο συνάντησε την Μ. Καρρά η οποία της είπε ότι την εξουσιοδότηση την είχε πάρει από τον πρ. βουλευτή Κώστα Καραμπίνα! Ο τελευταίος απάντησε ότι την εξουσιοδότηση την είχε πάρει από τον πρ. βουλευτή Αριστείδη Τσιπλάκο!

Η Εφορευτική Επιτροπή πρότεινε στην Τ. Ιακωβίδου να ψηφίσει με εξουσιοδότηση στη θέση του απουσιάζοντος Μιχάλη Μπεκίρη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τ. Ιακωβίδου κατήγγειλε τη νοθεία και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου κατέθεσε μήνυση κατά της Μ. Καρρά και των ηθικών αυτουργών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.