ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Χαρίτσης: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τον εκφυλισμό που είχαμε διαγνώσει»

«Δεν αξίζει σε αριστερούς, σε προοδευτικούς, σε δημοκράτες πολίτες, αυτή η απαξίωση της ιστορίας τους»

Α.Χαρίτσης: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τον εκφυλισμό που είχαμε διαγνώσει»

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νεάς Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης στην διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη δήλωσε ότι «Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέριο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τον πλήρη εκφυλισμό ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου»/.

Αρχικά ανέφερε ότι «σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. Δική μας δέσμευση είναι ότι το έγκλημα αυτό θα διαλευκανθεί.

Θα αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους παρά τις προσπάθειες συγκάλυψης που είδαμε να γίνονται τις τελευταίες ημέρες με χυδαίο τρόπο στην εξεταστική επιτροπή με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αυτή θα αποδοθεί».

«Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέριο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τον πλήρη εκφυλισμό ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου. Επιβεβαιώνουν την κριτική την οποία ασκήσαμε εγκαίρως διαβλέποντας αυτό τον εκφυλισμό.

Δεν αξίζει σε αριστερούς, σε προοδευτικούς, σε δημοκράτες πολίτες, αυτή η απαξίωση της ιστορίας τους, της διαδρομής τους και των προσδοκιών τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Αριστερά είναι εδώ. Συγκροτήθηκε για να μπορέσει να εκφράσει την αγωνία και την ελπίδα των αριστερών πολιτών για μια εναλλακτική διέξοδο. Η διέξοδος της σοβαρότητας, της αξιοπιστίας, του μαχητικού αριστερού λόγου που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία απέναντι στην μονοκρατορία της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.