ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Αριστερά για φωτιά στα Χανιά: «Η πολιτική προστασία δεν είναι πολυτέλεια αλλά εθνική προτεραιότητα»

«Η κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τις αποτυχίες της - Τον λογαριασμό όμως τον πληρώνουμε όλοι μας»

Νέα Αριστερά για φωτιά στα Χανιά: «Η πολιτική προστασία δεν είναι πολυτέλεια αλλά εθνική προτεραιότητα»

H Nέα Αριστερά με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στον οικισμό στον Ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα, τονίζει σε δήλωσή της πως «η πολιτική προστασία δεν είναι πολυτέλεια αλλά εθνική προτεραιότητα».

Όπως ανέφερε η Νέα Αριστερά, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, «ο κ. Κικίλιας σήμερα διαπίστωσε ότι έρχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Τον συγχαίρουμε για τη διαπίστωση. Αλλά δουλειά του δεν είναι αυτή».

Ακολούθως η Νέα Αριστερά βάλλοντας κατά της κυβέρνησης τόνισε πως « άφησε το μέτωπο της πολιτικής προστασίας δίχως πόρους και μετέφερε αρμοδιότητες στους δήμους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν».

Σύμφωνα με την ίδια «το αποτέλεσμα το βλέπουμε: η πυρκαγιά στα Χανιά είναι μια ακόμα προειδοποίηση για τις εικόνες που θα δούμε τους επόμενους μήνες. Η πολιτική προστασία δεν είναι πολυτέλεια. Είναι εθνική προτεραιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τις αποτυχίες της. Τον λογαριασμό όμως τον πληρώνουμε όλοι μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.